Ben Furman kouluttaa: Voimavaralähtöisen lyhytterapian menetelmäkoulutus 16.9.2024

Ben Furman

Ilmoittaudu nyt enemmän kuin ajankohtaiseen ja kysyttyyn
etäkoulutukseemme!

>> Ilmoittaudu tästä linkistä! <<

Koulutuspäivä on suunnattu kaikille terapeuttista asiakastyötä tekeville sote-alan ammattilaisille kuten psykoterapeuteille, psykologeille, lääkäreille, erikoissairaanhoitajille, sosiaalityöntekijöille ja näiden alojen opiskelijoille.

Koulutuksessa tutustutaan voimavaralähtöisen lyhytterapian positiiviseen ihmiskuvaan pääpainon ollessa kuitenkin konkreettisissa ja välittömästi koulutuksen jälkeen käyttöön otettavissa työmenetelmissä. Näitä ovat mm. keskustelujen ohjaaminen ongelmista tavoitteisiin, jo tapahtuneen edistyksen kartoittaminen ja sekä asiakkaan omien että hänen ympäristönsä voimavarojen aktiivinen hyödyntäminen.

 


Koulutuspäivän isäntänä toimii psykiatrian erikoislääkäri ja ratkaisu- sekä voimavarakeskeisen terapian grand old man Ben Furman

Ajankohta: Koulutuspäivä maanantaina 16.9.2024 klo 9.30-15.30

Koulutuksen toteutustapa: Koulutus toteutetaan yhden päivän etäkoulutuksena ja se sisältää paitsi luento-osuuksia myös vuorovaikutuksellisia osuuksia, joissa osallistujat harjoittelevat voimavaralähtöisen lyhytterapian menetelmiä pienryhmissä. Osallistujien kysymyksille on myös varattu aikaa. Osallistujat saavat koulutukseen osallistumisesta todistuksen. Kurssi toteutetaan Zoom-alustalla. Linkki, jolla liitytään tapahtumaan, lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta. Osallistumiseen tarvitaan laite, joka mahdollistaa Zoom yhteyden. Kuulokkeiden tai headsetin käyttöä suositellaan kuuluvuuden parantamiseksi.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu ratkaisu- ja voimavarakeskeisen lyhytterapian kouluttaja ja uranuurtaja, joka on kirjoittanut useita kirjoja aiheesta ja opettanut sekä työnohjannut psykoterapeutteja ja muita terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo neljän vuosikymmenen ajan.

Ben Furmanin etäkoulutuksista sanottua:

“Sain taas kertausta kouluttajan tavasta toteuttaa lyhytterapiaa. Tykkään hänen tyylistään kovasti! Kun käyn silloin tällöin näissä koulutuksissa, nämä lyhytterapeuttiset ajatukset ovat mielessäni enemmän pinnalla.
Terävöitti ratkaisu- ja voimavarakeskeistä ajattelua erityisesti traumatisoituneiden asiakkaiden hoidossa.
“Sain uusia eväitä työhön ja aimo annoksen toiveikkuutta sekä itselleni että asiakkaille jaettavaksi.
Koulutus muistutti ensimmäisen istunnon napakasta rakenteesta.
“Halusin vihdoin kuulla Ben Furmania, osallistua hänen koulutukseensa ja tutustua hänen tyylinsä tehdä terapiaa. Hyvä kokemus juuri sen värikkyyden kautta. Yksi toimiva metodi, mikä jäi monitasoisuudellaan mieleen. Näin pitäisi aina oppia moni muukin asia. Kiitos.

 

Sisältö:

  • terapeuttisten keskustelujen aloittaminen
  • ongelmien kääntäminen tavoitteiksi
  • konkreettisen tavoitteen asettaminen
  • voimavarojen kartoittaminen
  • verkoston hyödyntäminen
  • voimavaralähtöinen traumatyöskentely
  • asiakkaan omien ratkaisujen vahvistaminen

 

 

Koulutuspäivän hintaan sisältyy:

  • Maksuton määräaikainen sisäänpääsy Ben Furmanin laatimaan laajaan ratkaisu- ja voimavaralähtöisiä menetelmiä käsittelevään kaupalliseen verkkokurssiin.
  • Mahdollisuus ladata itselleen koulutuksen PowerPoint diaesitys
  • Nelisivuinen kaavake, joka tarjoaa yksinkertaisen rakenteen ratkaisu- ja voimavarakeskeisten terapeuttisten keskustelujen ohjaamiseksi

Koulutuksen järjestää Psyko Partners Oy

Psyko Partners Oy on valtakunnallinen, kasvava psykoterapeuttien verkosto, johon kuuluu psykoterapiayrittäjiä ja -yrityksiä kymmenillä paikkakunnilla. Psyko Partners ohjaa ostajaorganisaatioidensa psykoterapia-asiakkaat nopeasti hyvään hoitoon verkostonsa psykoterapiayrittäjille. Asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälä kertoo koulutuksen alussa Psyko Partnersin toiminnasta ja siitä, miten verkostoon voi liittyä palveluntuottajaksi.

Psyko Partners – liity mukaan!


Hinta: 189 € + alv 24%.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 1.9.2024 asti, jonka jälkeen peruuttaneelta veloitetaan koulutuspäivän hinnasta 50%.

Tiedustelut: Psyko Partners Oy, Asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälä, tiina.viheriala@psykopartners.fi, puh. 050 483 7643.

>> Ilmoittaudu tästä linkistä! <<