Ben Furmanin Lyhytterapian intensiivikoulutus 2.10.2020

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeutteja ja muita mielenterveyden ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koulutuspäivän aikana tutustutaan lyhytterapian keskeisiin periaatteisiin ja tekniikoihin.

Ben Furmanin Zoom-koulutus psykoterapeuteille ja psykoterapeutiksi opiskeleville sekä psykologeille!

Psyko Partnersin ja Lyhytterapiainstituutin yhdessä keväällä järjestämä lyhytterapiakoulutus, johon osallistui 60 psykoterapeuttia eri puolilta Suomea, sai huikean hyvät palautteet. Tästä innostuneena koulutus järjestetään uudelleen – nyt laajennettuna kokonaisuutena!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Lyhytterapian intensiivikoulutus

Kouluttaja: Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti Oy.

Aika: Koulutuspäivä perjantaina 2.10.2020 klo 9.30-15.30 ja kurssin hintaan sisältyvä työnohjauksellinen jatkotapaaminen perjantaina 23.10.2020 klo 9.30-11.00.

Toteutus: Kurssi toteutetaan Zoom-alustalla. Linkki, jolla liitytään tapahtumaan, lähetetään ilmoittautuneille viikkoa ennen koulutusta. Osallistumiseen tarvitaan videoyhteydellä varustettu tietokone, tabletti tai puhelin. Kuulokkeiden käyttöä suositellaan kuuluvuuden parantamiseksi.

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena. Se sisältää sekä luento-osuuksia että vuorovaikutuksellisia osuuksia, joissa osallistujat harjoittelevat opittuja tekniikoita pienryhmissä. Koulutettavilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle koulutuspäivien aikana sekä suullisesti että kirjallisesti. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kenelle: Koulutuspäivä on suunnattu kaikille vastaanottotyötä tekeville psykoterapeuteille ja myös psykoterapian opiskelijoille psykoterapiasuuntauksesta riippumatta sekä psykologeille. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa koulutusta tai kokemusta lyhytterapiasta.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeutteja ja muita mielenterveyden ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koulutuspäivän aikana tutustutaan lyhytterapian keskeisiin periaatteisiin ja tekniikoihin.

Sisältö:

– ensimmäisen istunnon rakenne

– lyhytterapeuttinen terapiasopimus

– ongelmien kääntäminen tavoitteiksi

– konkreettisen tavoitteen asettaminen

– voimavarojen kartoittaminen

– verkoston hyödyntäminen

– selviytymisen vahvistaminen

– asiakkaan omien ratkaisujen vahvistaminen

 

Osallistujat saavat live-koulutuksen lisäksi:

– Ilmaisen sisäänpääsyn Ben Furmanin laatimaan kattavaan lyhytterapiaa käsittelevään verkkokurssiin

– Linkin, josta he voivat ladata ja tulostaa itselleen nelisivuisen kaavakkeen, joka helpottaa lyhytterapeuttisten keskustelujen ohjaamista

– Powerpoint diat, joita kouluttaja käyttää esityksessään

– Suuren määrän hyödyllisiä linkkejä, joista opiskelijat löytävät mielenkiintoista lisätietoa aiheesta

 

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Psyko Partners Oy ja Lyhytterapiainstituutti Oy:

Psyko Partners Oy

Psyko Partners Oy on valtakunnallinen, nopeasti kasvava psykoterapeuttien verkosto. Siihen kuuluu psykoterapiayrittäjiä ja -yrityksiä yli 20 paikkakunnalla. Psyko Partners ohjaa ostajaorganisaatioidensa kuntoutus- ja psykoterapia-asiakkaat nopeasti hyvään hoitoon verkostonsa psykoterapiayrityksille. Asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälä kertoo koulutuksen alussa Psyko Partnersin toiminnasta ja siitä, miten verkostoon voi liittyä palveluntuottajaksi.

Lyhytterapiainstituutti Oy

Lyhytterapiainstituutti Oy on psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin ja sosiaalipsykologi Tapani Aholan vuonna 1986 perustama yritys, joka on jo kolmen vuosikymmenen ajan tarjonnut korkealaatuista ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusta maassamme ja maamme rajojen ulkopuolella. Nykyisin Lyhytterapiainstituutti kouluttaa ratkaisukeskeisiä psykoterapeutteja yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa.

 

Palautetta edellisestä koulutuspäivästä:

antoi paljon uusia ajatuksia ja keinoja miten kohdata asiakas

opitut asiat tulevat näkymään suoraan asiakastyössä ja työnohjauksessa

käytännöllisiä menetelmiä asiakastyöhön

saan fokuksen lyhytterapeuttiseen hoitosuhteeseen

 

Hinta: 179€ + alv 24%.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt – ilmoittautuneille lämpimästi tervetuloa.

Tiedustelut: Tiina Viheriälä, tiina.viheriala@fpf.fi, puh. 050 483 7643.