Syksyn parhaat työkalut Ben Furmanin lyhytterapiakoulutuksesta

Ben Furman kouluttaa

BEN FURMAN KOULUTTAA:
Ratkaisukeskeisen lyhytterapian työkalut etänä toteutettavassa terapiassa
8. ja 22.11.2021.

Koulutuspäivä on suunnattu kaikille mielenterveystyön ammattilaisille: lääkäreille, psykologeille, psykoterapeuteille, sosiaalityöntekijöille, erikoissairaanhoitajille jne. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa koulutusta tai kokemusta lyhytterapiasta. Koulutuksesta saa todistuksen.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Lue lisää Ben Furmanin koulutuksesta: Ratkaisukeskeisen lyhytterapian työkalut etänä toteutettavassa terapiassa

Kouluttaja: Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti​.

Aika: Koulutuspäivä maanantaina 8.11.2021 klo 9.30-15.30 ja koulutuksen hintaan sisältyvä työnohjauksellinen jatkotapaaminen maanantaina 22.11.2021 klo 9.30-11.00. Koulutuksesta saa todistuksen.

Toteutus: Koulutus toteutetaan Zoom-alustalla. Linkki, jolla liitytään tapahtumaan, lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse osallistujan ilmoittautumislomakkeella antamaan sähköpostiosoitteeseen ennen koulutusta. Osallistumiseen tarvitaan videoyhteydellä varustettu tietokone, tabletti tai puhelin. Kuulokkeiden käyttöä suositellaan kuuluvuuden parantamiseksi.

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena. Se sisältää sekä luento-osuuksia että vuorovaikutuksellisia osuuksia, joissa osallistujat harjoittelevat opittuja tekniikoita pienryhmissä. Koulutettavilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle koulutuspäivien aikana sekä suullisesti että kirjallisesti. Koulutuksessa on mahdollista jakaa omia kokemuksia ja oppia muilta lyhytterapiasta. Koulutuksesta saa todistuksen.

 

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeutteja ja muita mielenterveyden ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koulutuspäivän aikana tutustutaan lyhytterapian keskeisiin periaatteisiin ja tekniikoihin.

 

 

Koulutuksen sisältö:

 • ensimmäisen istunnon rakenne
 • ongelmien kääntäminen tavoitteiksi
 • konkreettisen tavoitteen asettaminen
 • voimavarojen kartoittaminen
 • verkoston hyödyntäminen
 • selviytymisen vahvistaminen
 • asiakkaan omien ratkaisujen vahvistaminen
 • etäterapian erityispiirteet

 Osallistujat saavat lisäksi:

 • ilmaisen sisäänpääsyn Ben Furmanin laatimaan kattavaan lyhytterapiaa käsittelevään verkkokurssiin
 • linkin, josta he voivat ladata ja tulostaa itselleen nelisivuisen kaavakkeen, joka helpottaa lyhytterapeuttisten keskustelujen ohjaamista
 • powerpoint diat, joita kouluttaja käyttää esityksessään
 • suuren määrän hyödyllisiä linkkejä, joista opiskelijat löytävät mielenkiintoista lisätietoa aiheesta


Hinta:
179€ + alv 24%


Ilmoittautuminen on päättynyt.

Koulutuksen lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeella antamaasi laskutusosoitteeseen.
Zoom-linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutamaa päivää ennen koulutusta.

Tiedustelut: Tiina Viheriälä, tiina.viheriala@psykopartners.fi, puh. 050 483 7643.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä:

Psyko Partners Oy

Psyko Partners Oy on valtakunnallinen, nopeasti kasvava psykoterapeuttien verkosto. Siihen kuuluu psykoterapiayrittäjiä ja -yrityksiä yli 30 paikkakunnalla. Psyko Partners ohjaa ostajaorganisaatioidensa kuntoutus- ja psykoterapia-asiakkaat nopeasti hyvään hoitoon verkostonsa psykoterapiayrityksille. Asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälä kertoo koulutuksen alussa Psyko Partnersin toiminnasta ja siitä, miten verkostoon voi liittyä palveluntuottajaksi.

Lyhytterapiainstituutti Oy

Lyhytterapiainstituutti Oy on psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin ja sosiaalipsykologi Tapani Aholan vuonna 1986 perustama yritys, joka on jo kolmen vuosikymmenen ajan tarjonnut korkealaatuista ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusta maassamme ja maamme rajojen ulkopuolella. Nykyisin Lyhytterapiainstituutti kouluttaa ratkaisukeskeisiä psykoterapeutteja yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa.