Ben Furman kouluttaa: Lyhytterapian keinot lasten ja nuorten tukemisessa – verkkokoulutus 6.3.2023

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeutteja ja muita mielenterveyden ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koulutuspäivän aikana tutustutaan lyhytterapian keskeisiin periaatteisiin ja tekniikoihin.

Ben Furman kouluttaa:
Lyhytterapian keinot lasten ja nuorten tukemisessa -verkkokoulutus maanantaina 6.3.2023

Ilmoittaudu nyt ajankohtaiseen ja kysyttyyn verkkokoulutukseemme! Koulutus on suunnattu mm. psykoterapeuteille, psykologeille, lyhytterapeuteille, kuraattoreille ja muille lapsi-, nuoriso- ja perhetyön ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Myös toimintaterapeutit, fysioterapeutit, puheterapeutit ja muut hyvinvointi- ja terveysalan terapeutit saavat lyhytterapiamenetelmistä hyötyä asiakastyöhön.

Ben Furmanin verkkokoulutuksen teemana on lasten ja nuorten terapeuttinen auttaminen lyhytterapeuttisia työkaluja hyödyntäen. Ben Furmanin koulutuksessa opit soveltamaan työssäsi lasten, nuorten ja perheiden parissa voimauttavia terapeuttisia työkaluja, joiden avulla voidaan lyhentää terapeuttisia väliintuloja hyödyntämällä lasten ja nuorten omia voimavaroja, kääntämällä ongelmat konkreettisiksi kehitystavoitteiksi ja kytkemällä asiakkaiden sosiaalinen verkosto aktiiviseksi osaksi toipumisprosessia.
Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytpsykoterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeuttista työtä tekeviä ammattilaisia sekä Suomessa että maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, joita on käännetty yli 20 eri kielelle.

Ilmoittaudu nyt mukaan ja vinkkaa edelleen kollegalle! Koulutuksesta saa todistuksen.

>> ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ! <<

Koulutus sisältää sekä luento-osuuksia että vuorovaikutuksellisia osuuksia, joissa osallistujat harjoittelevat ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä haastattelumenetelmiä pienryhmissä. Koulutettavat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalle koulutuspäivän aikana. Koulutuksessa on myös mahdollista jakaa omia kokemuksia ja saada vinkkejä ja vaikutteita muilta osallistujilta.

Koulutuksen teemoja:

• Voimavarojen kartoittaminen
• Yhteistyösuhteen luominen
• Kielen taika, sanoilla on väliä
• Taito- ja tavoitelähtöinen mindset
• Edistyskeskeinen mielikuvatyöskentely
• Yhteistyö perheen ja ystävien kanssa

Kouluttaja: Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Toteutustapa ja -paikka: Etäyhteydellä Zoom-alustalla. Osallistumiseen tarvitaan videoyhteydellä varustettu tietokone, tabletti tai puhelin. Kuulokkeiden käyttöä suositellaan kuuluvuuden parantamiseksi. Linkki Zoomiin ja ohjeet Zoom-linjalle liittymiseen lähetetään osallistujille ennen koulutusta.

Aika: Maanantaina 6.3.2023 klo 9.00-15.30

Hintaan sisältyy:
– Todistus koulutuksesta
– Määräaikainen maksuton sisäänpääsy Ben Furmanin laatimaan kattavaan verkkokurssiin, joka käsittelee lasten ja nuorten voimavara- ja ratkaisukeskeistä auttamista
– PowerPoint esitys, joka kokoaa yhteen kurssilla opeteltavat asiat

Hinta: 189€ + alv 24%, sisältää koulutuspäivän, koulutusmateriaalit sekä koulutustodistuksen.

Koulutuksen lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeella antamaasi laskutusosoitteeseen.
Zoom-linkin koulutukseen saat ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutamaa päivää ennen koulutusta. Lisätietoja: Mirka Kulo, info@psykopartners.fi p.010 327 5220

Koulutuksen järjestää Psyko Partners Oy yhteistyössä Ben Furmanin kanssa
Psyko Partners Oy on sisaryrityksensä Fysi Partners Finland Oy:n erinomaisella mallilla toimiva valtakunnallinen, nopeasti kasvava psykoterapeuttien verkosto. Siihen kuuluu psykoterapiayrittäjiä ja -yrityksiä eri puolilta Suomea. Psyko Partners ohjaa ostajaorganisaatioidensa kuntoutus- ja psykoterapia-asiakkaat nopeasti hyvään hoitoon verkostonsa psykoterapiayrityksille. Palvelupäällikkö Mirka Kulo kertoo koulutuksen alussa Psyko Partnersin toiminnasta ja siitä, miten verkostoon voi liittyä palveluntuottajaksi.