Ben Furmanin koulutus vastaanottotyötä tekeville psykoterapeuteille huhtikuussa

Ben Furman kouluttaa

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta tai Psyko Partners verkostosta, ota yhteys asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälään, puh. 050 483 7643 tai tiina.viheriala@fpf.fi

Ben Furman kouluttaa:”Maksusitoumus on annettu lyhytterapiaan, miten hoidan asiakasta?”

Kouluttaja: Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti​. Koulutuksesta saa todistuksen.

Aika: Maanantai 20.4.2020 klo 9.15-15.30
Paikka: Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena niin, että koulutus on vuorovaikutuksellinen ja kysymyksiä voi esittää sekä suullisesti että kirjallisesti chatin kautta

Kenelle: Koulutuspäivä on suunnattu kaikille vastaanottotyötä tekeville psykoterapeuteille ja alan opiskelijoille suuntauksesta riippumatta. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa koulutusta tai kokemusta lyhytterapiasta.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu lyhytterapian kouluttaja, joka on opettanut ja työnohjannut psykoterapeutteja ja muita mielenterveyden ammattilaisia niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koulutuspäivän aikana tutustutaan lyhytterapian keskeisiin periaatteisiin ja tekniikoihin. Koulutuspäivä on workshop-tyyppinen; keskeisiä työmenetelmiä opetellaan harjoitusten avulla.

Ohjelmassa:
– ensimmäisen istunnon rakenne
– lyhytterapeuttinen terapiasopimus
– ongelmien kääntäminen tavoitteiksi
– konkreettisen tavoitteen asettaminen
– voimavarojen kartoittaminen
– verkoston hyödyntäminen
– selviytymisen vahvistaminen
– asiakkaan omien ratkaisujen vahvistaminen

Psyko Partnersin toimitusjohtaja Aino Sainio kertoo koulutuksen alussa Psyko Partnersin toiminnasta ja tavasta, jolla vakuutusyhtiöt ostavat lyhytpsykoterapiaa Psyko Partnersin kautta. Psyko Partnersilla on jo sopimus kahden ison valtakunnallisen vakuutusyhtiön kanssa. Palveluntuottajaksi pääseminen edellyttää Valviran Terhikki-rekisteriin kuulumista.

Hinta: Normaali hinta 179€ + alv 24%. Psyko Partnersin verkostoon liittyneille koulutuksen hinta 139€ + alv 24%.

Tiedustelut: asiakkuusjohtaja Tiina Viheriälä, tiina.viheriala@fpf.fi, puh. 050 483 7643.