Psyko Partners sponsorina ja menossa mukana Fobia ry:n haalareissa

psykopisk

Psyko Partners Oy lähti heti mukaan kuullessaan, että Turun yliopiston psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Fobia ry etsii sponsoreita haalareihinsa. Fobian opiskelija-aktiivit kertovat, että ensimmäisen vuoden opiskelijoiden eli fuksien tehtävänä on aina hankkia opiskelijoille haalarit ja niille sponsorit. Psyko Partners hankki logonsa haalarien vasempaan takareiteen antamaan potkua opiskelijoille sekä opintoihin että opiskelijaelämään.

Opiskelijat kertovat, että haalariperinteeseen kuuluu tietenkin se, että haalareita käytetään erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja näistä tapahtumista saa merkkejä, joita sitten ommellaan haalareihin yhteisissä illanvietoissa. Hauskoihin haalarinkäyttöperinteisiin kuuluu muun muassa sellainen sääntö, että käytössä nuhjaantuvia haalareita ei saa pestä muutoin kuin käymällä ne päällä uimassa. Siinäpä haastetta!

Opiskelijat ovat iloisia, että heillä on ihana opiskelijayhteisö ja heitä kuunnellaan opintojen suunnittelussa. Opiskelijoilla kuuluu olevan myös paljon suunnitelmia ja haaveita monipuoliseen psykologin työhön liittyen ja tulevan työelämän varalle. Psyko Partners kannustaa Fobia ry:n opiskelijoita opinnoissaan ja nauttimaan hauskasta opiskelijaelämästä!